Kishiniov

Cam câți băieți care zbiară ”Allahu akbar” vreți să băgăm în Europa?

Stângiștii sunt simpatici, mai ales când practică șantajul sentimental. De exemplu în cazul crizei refugiaților care invadează Balcanii vedem prin presă doar imagini emoționante și citim doar povești lacrimogene. Dar chestia nu e așa simplă.

Trebuie să ne fie milă de suferințele refugiaților, trebuie să-i ajutăm. Guvernele europene să facă bine să scoată banii și repede, iar bestiile de polițiști care au încercat să-și facă datoria trebuie pedepsiți de urgență.

Însă există și alte imagini. Precum filmarea de mai jos dintr-o tabără de refugiați din Ungaria. Băieții zbiară din toți bojocii ”Allahu akbar!”. Naiba știe de ce, poate că au primit pachete cu mâncare de la Crucea Roșie și i-a enervat semnul crucii. Priviți-i cu atenție și apoi ascultați-i pe stângiști lăcrimoși, apoi iar priviți clipul și din nou ascultați-i pe lăcrimoși. După care puteți lua o decizie, dacă îi vreți sau nu pe băieții ăștia în Europa.

Turcia a dat drumul la conducta cu refugiați din lumea musulmană care vor să se stabilească în Europa occidentală. Grecia nu are guvern și cum grecii sunt puțin supărați pe germani cred că au instalat indicatoare pentru refugiați, să le arate drumul cel mai scurt spre Germania. Câți sunt? Doar Profetul știe cu siguranță. Informațiile oficiale vorbesc de cifre în jurul a 10.000 de oameni zilnic. Cam câți poate ține Europa?

Categories: Diverse

Misterioasele dispariții ale taxiurilor din Chișinău » « Polițist din Brașov, sancționat pentru inteligență

6 Comments

 1. Nu avem de ales – trebuie sa-i primim.
  Daca America ar trebui sa-i primeasca ea, poate ca s-ar gândi de doua ori înainte ca sa declanseze un nou razboi.

 2. Marian – de ce n-avem de ales?

  N-au viza, n-au documente, iar noi (europenii) n-avem resursele si mijloacele necesare pentru a-i integra, mai ales ca ei nici nu prea par sa vrea asta.

  Relatarile de la oamenii care locuiesc in orasele invadate de imigranti sunt cutremuratoare. Macar asta ar trebui sa iti (si sa ne) dea de gandit.

  • Pentru ca au fost semnate mereu diverse tratate în care (si noi) ne obligam la acest lucru. În mod evident, clasa politica de la noi sau aiurea nu a dat socoteala poporului pentru tot ce face. Crezi ca a tinut cont guvernul Greciei de parerea populatiei atunci când a cerut si obtinut acele împrumuturi care au adus-o în starea de azi, de trebuie sa vânda din insule si chiar bijuteriile coroanei regale?

   Problema cea mare este alta.
   Este statutul lor juridic. Am înteles ca acesti refugiati sunt de fapt nu „refugiati” temporari, ci azilanti – cu alte cuvinte, oameni care nu mai vor sa se întoarca înapoi când situatia va deveni buna. Ci vor deveni viitori cetateni EU. Mai mult, fluxul de imigranti a fost directionat cu precadere spre tarile cele mai pure genetic (caucazian-arian) ale Europei.

 3. Nu vad nimic rau in faptul ca niste musulmani striga „Dumnezeu e mare!”. Acest slogan si salut nu e musai legat de terorism. Daca erau 300 de refugiati care strigau „Doamne-ajuta!”, tot asa ne panicam?

  • Nu faptul ca striga asta e problema, pot fi de orice religie sau fara religie din partea mea. Problema e ce fac odata ajunsi aici.

  • Ce sa faca? ceea ce stiu ei mai bine… sa distruga simtul civic format dupa secole în vest si sa-l înlocuiasca cu „anarhia” lor. Prea se dadea Europa civilizata…! Ia de-aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2021 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑