A apărut Facebookul ”Prietenii Rusiei”

Am primit aici niște comentarii care au ajuns automat în spam: în mod tulburător mi se mulțumea pentru articolele prietenoase la adresa Rusiei și eram invitat să mă alătur rețelei sociale www.prieteniirusiei.ro.

Nu știu ce este acolo, nu am intrat. Dumnezeu știe ce fel de oameni au făcut site-ul ăsta și cine bântuie pe acolo, cine se află în spate cu adevărat. Nu am mai stat să stau să caut pe unde sunt localizate serverele, cine a înregistrat domeniul și alte detalii de genul acesta. N-are decât s-o facă cine are mai mult timp – sau cine are timp de pierdut cu chestia asta.

Doar v-am zis că a apărut și ciudățenia asta pentru că Internetul este mare. N-am nici o îndoială că există o viață fremătătoare în spatele formularului de înscriere, dar chiar nu mă trage inima să văd ce se întâmplă acolo. Ceea ce vă sfătuiesc și pe voi.

matrioshka

2 raspunsuri
  1. dufu
    dufu says:

    Stati linistit, ca accesul se face cu nume de utilizator, parola, e treaba serioasa, ruseasca… Probabil ca parola este generata numai dupa ce userul este verificat si inregistrat pe serverele FSB.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *