Kishiniov

Ar trebui să ne omorâm politicienii?

Piticigratis.com vine cu o idee revoluționară: naționaliștii de azi din România sunt niște idioți pentru că nu-i omoară pe politicienii corupți. O idee alternativă și mai tare: să fie omorâți copii politicienilor corupți, jupuiți și agățați în copaci.

Bineînțeles, textul este un pamflet sau ceva umoristic, adică nu trebuie interpretat că autorul îndeamnă la uciderea copiilor de politicieni corupți, belirea lor și atârnarea prin copaci. Dar cumva ideea rămâne:

Dar dacă aș fi patriot și aș vrea să fie mai bine aici, și bine că nu-s și nu vreau, că mi se pare că fiecare își merită soarta, dar dacă aș fi, apăi dacă aș fi, i-aș omorî copiii lui Adrian Năstase și i-aș agăța cu cârlige în copac, în fața ferestrei lui. Să fie primul lucru pe care-l vede dimineața. Și nu m-aș opri acolo. Aș lua pe rând toți politicienii cu dosare cu sentințe clare de corupție, le-aș jupui odraslele și le-aș agăța în jurul caselor lor. (de aici)

Și mi-am adus aminte că ideea a mai fost pusă în aplicare în România: niște băieți s-au apucat și au început să-i împuște pe politicieni în perioada interbelică. Câte unul, câte doi, câți apucau și ei, că nici politicienii nu stăteau degeaba și îi împușcau pe băieți. Cam tot așa era și pe atunci, o clasă politică profund coruptă conducea România și nu se vedea nici un leac pentru corupție.

pistol

Categories: Diverse

Autenticitatea documentului ”Băsescu-securist” de la Antena 3 » « Presa nu dispare, presa se transformă

2 Comments

  1. Iar atunci traiau sub monarhie – deci monarhia nu numai ca nu a fost tratamentul sau profilaxia coruptiei, ci, incidental, chiar sursa acesteia.

  2. Și cine erau ”băieții”? Aha, mi-am adus aminte, cei din filmele lui Nicolaescu, de ele vorbiți, nu-i așa? Răi mai erau, cum umblau cu pistolul la brâu pe scara mașinii. Iar Paraipan, ăsta trăgea cu pistolul în mod natural, precum respira. Dar i-a pus la punct un comisar, Moldovan sau Miclovan se numea, de nu le-a mai trebuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑