Kishiniov

Autenticitatea documentului ”Băsescu-securist” de la Antena 3

Gâdea a prezentat la Antena 3 un document care ar atesta faptul că Băsescu a fost securist. Să ne uităm cu puțină atenție la acest document.

Ce vedem? Un antet al unui document al Securității adresat generalului Iulian Vlad, cu ștampile și numere de înregistrare, evident scris la o mașină de scris de epocă, conform literelor. Apoi fragmentul incriminator la adresa lui Băsescu în mod evident transcris la un calculator contemporan. Sub acest fragment apare o semnătură și o ștampilă. O intercalare puțin dibace.

Să zicem că fragmentul incriminator din document era greu lizibil și trebuia transcris astfel încât să îl poată citi telespectatorii. Se putea rezolva problema: pe jumătate de ecran textul original, pe cealaltă transcrierea. Așa cum a fost prezentat documentul nu-mi inspiră încredere.

Nu am văzut pe nicăieri un pdf cu întregul document, de la început la sfârșit, documentul original ar trebui să fie mai lung, că nu primea șeful Securității un raport doar despre Băsescu Traian. Deocamdată avem un colaj al unui antet de document de la Securitate cu un text scris la un calculator. (sursa)

document-basescu-securist

Categories: Diverse

Cum s-a dus la naiba protestul din Chișinău » « Ar trebui să ne omorâm politicienii?

1 Comment

  1. Nu cred ca adjunctului ministrului de interne i se aduceau rapoarte despre o retea locala chiar daca Constanta era una din principalele obiective, eventual sefului Secu pe Constanta i se puteau da astfel de rapoarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2020 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑