Kishiniov

Ce faci când vine unul și te omoară?

Un scenariu simplu: vine un băiat și îți omoară pe cineva din neam. Apoi vine spre tine. E clar ce are de gând. Ce faci? Recomandarea actuală este să vorbești frumos cu el. Să-i spui ceva elegant, pe un ton calm.

Prietene, știu că ai omorât pe unul din neamul meu, îl văd acolo cum zace în sânge. Sunt profund afectat de acest gest extrem al tău, dar sunt gata să te înțeleg. Probabil că ai fost neglijat în copilărie, poate că ai fost abuzat și ai păstrat niște traume pe care încerci în mod greșit să le elimini ucigând alți oameni. Știu că faci parte dintr-o cultură diferită pe care eu o respect și doresc să o promovez. Sunt sigur că nu din cauza culturii tale diferite l-ai ucis pe neamul meu. Te rog frumos să lași arma jos și să te predai poliției. Îți garantez că vei beneficia de un proces corect în care te vei putea apăra. Probabil vei fi condamnat la 15 ani de închisoare și vei putea fi eliberat după 7-8 ani. În închisoare vei beneficia de condiții extraordinare și vei putea înainta plângeri. Se vor găsi ziariști care să scrie despre condițiile barbare în care ești deținut, cu acces la internet doar 2 ore pe zi. Având toate acestea în vedere te rog să nu mă ucizi.

Cam așa sună discursul european referitor la teroriști. Americanii sunt mai primitivi, nu dețin un astfel de vocabular dezvoltat și plin de nuanțe, au metode mai directe în astfel de situații.

P.S. Cât despre implicarea lui Dumnezeu în toate aceste chestiuni vă recomand învățăturile maestrului Eftimie.

securi

Categories: Diverse

Berlinul seamănă cu Chișinăul » « Multiculturaliștii: ciocul mic! Un terorist de la Paris era ”refugiat sirian”

3 Comments

 1. Avand in vedere toate astea,nu apuca !!

 2. ce vezi ca se intimpla este planificat de foarte mult timp! au spus-o monnet, kalergi si barnett in carti pe care le-au scris. se urmareste eliminarea crestinismului prin distrugerea totala a rasei albe lucru pe care barnett l-a spus atit in scris cit si la tv. cei care contribuie la asta sint in cea mai mare parte platiti iar ceilalti prosti care nu stiu ce se petrece. in germania i-au platit pe aia care tineau pancardele cu welcome. mare parte erau somerii de pe hartz 4 care nu pot refuza nici o munca pt ca altfel le este taiat ajutorul care este cam de 90 de euro pe saptamina. am vazut articolul despre tineri si ca sint facuti parf. trebuie sa-ti fie clar ca asta nu s-a intimplat ci este un program care a fost pornit inca din 1898 la scoala psihologica din leipzig de catre wilhelm wundt care spunea ca si omul poate fi conditionat ca oricare alt mamifer. nu-i vezi pe tinerii de astazi care arata de zici ca-s trasi la xerox?! scoala ca mijloc de indobitocire in masa a fost un succes fantastic! vezi generatiile anilor 60 cind elita pierduse putin controlul dupa r.m. si diferenta cu cei de astazi. daca le vei pune discursurile celor de atunci celor de astazi vei vedea ca acestia din urma nu vor intelege nimic.
  in vest a aparut o noua forma de analfabetism numit atipic deoarece subiectii stiu sa citeasca insa nu pot explica ce anume au citit. in plus concentrarea lor maxima este la 20 de minute dupa care zici ca i-ai scos din priza.
  a fost si pe sat 1 post german o emisiune cu urmatorul titlu: devenim noi o natiune de idioti? era 1994! acum nu mai este nevoie de nici un fel de intrebare! apoi pe la sfirsit de 90 inceput de 2000 abundau emisiunile umoristice in care cei tineri erau intrebati diverse deoarece raspunsurile pe care le dadeau te faceau sa te tavalesti pe jos de ris. au fost interzise deoarece exista riscul pt elita ca populatia sa fie trezita.
  altfel inchipuie-ti ca-n vestul luminos al romanului poti termina o facultate cu dislexie! o astfel de emisiune unoristica fara actori dar cu tineri incepea cu un unul de 18 ani care intr-un parc de copii pina la 6 ani statea la rind cu ei sa se dea in toate leaganele si pe toate toboganele de pe acolo. una ca merkel n-a gasit berlinul pe harta. il cauta prin tarile baltice. e pe youtube! kohl nu stia sa numere. nu nimerea mai deloc! rideau de el pe la tv. in emisiunile tv dedicate copiilor. cind venise vremea sa-l dea jos intrebau copii cit fac x+y acestia raspundeau dupa care puneau filmul cu kohl care spunea o prostie si toata lumea se amuza.
  in concluzie ce se intimpla astazi nu poate fi o surpriza pt cei care pot deslusi lumea in care traiesc. mioriticii n-o fac! ei ramin la anii 50-70 pt ca s-au obisnuit. le arunci cuvintul comunist si stiu deja ca trebuie sa fie nervosi si sa se agite peste tot. in noiembrie 2014 se intelegea de la ei ca stalin pindea pe la colturile cladirilor din bucuresti ocazia sa-l pacaleasca pe neamtul lor cazut in freza care nu stie sa vorbeasca nici o limba ca sa-i ia locul la cotroceni.
  oricum tinerii fara minte si-au ales unul batrin dar exact ca ei:

  http://bogdanstoica.ro/index.php/blogul/item/20825-ziua-in-care-klaus-iohannis-trebuia-rugat-s-o-suga-putin

  http://bogdanstoica.ro/index.php/blogul/item/20825-ziua-in-care-klaus-iohannis-trebuia-rugat-s-o-suga-putin

  asta ar da bine in emisiunea nemtilor stind la coada sa se dea pe toboganele copiilor de 5 ani!

  am vazut si ce-au raspuns acesti tineri sub 30 la articolul tau: prostii fara limita!
  cea numita ela bate orice si este un model in ceea ce priveste programul eva de pervertire a femeii in vederea distrugerii familiei. i-au adus la stadiul in care nu numai ca nu sint in stare sa inteleaga nimic dar au ajuns in situatia in care si-au pierdut pina si instinctele primite cadou la nastere. pisicile si ciinii la mai au!
  ei nu stiu ce-i asteapta insa vor trai scene din planeta maimutelor si ma refer la primul din 1969.
  altfel pina si pnk floyd au avertizat de ceea ce avea sa vina in the wall care la vremea aia n-a fost apreciat si desigur sabotat de catre concerne care au reusit sa-l izoleze pe waters.

  https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U

  de la 3:55-4:20 vezi esentialul

 3. o carte pe care eu am citit-o in a 2-a editie aparuta in 94 care avea doar unele completari fata de prima editie. aici este esentialul a ceea ce-a scris inca din 81! crezi ca despre asa numita revolutie din est in 1989 nu s-a scris nimic? s-a scris „Generale gegen Nachrüstung” von Bastian Gert – Körperschaft: Generale für Frieden und Abrüstung
  Verlag: Hamburg : Hoffmann und Campe. 1983
  ce-ai vazut c-a fost in 89 criticau 50 de generali in 83 care considereau desfintatrea estului ca fiind periculoasa in maniera pe care ai vazut-o deja. ei n-au stiut in 1983 ca o sa apara prietenul miliardarilor gorby care o sa le usureze treaba. generalul bastian s-a sinucis in conditii numite misterioase si neelucidate in 92.
  in concluzie s-a scris despre absolut tot! numai cine nu vrea nu stie! sigur ca internetul contine f multa informatie insa tineretul nu are discernamint si nici experienta necesara sa aleaga. apoi nu-i ajuta nimic nici cultura deficitara si nici capacitatea redusa de intelegere. faptul ca se autosaboteaza respingind ceea ce stiu alte generatii contribuie la soarta lor care poate fi numita una tragica. mindria nu foloseste la nimic!

  Era 1981 cind un scriitor neamt Carl Friedrich von Weizsäcker, fratele unui fost presedinte al Germaniei ( Richard v W), a scris Der bedrohte Friede (pacea amenintata), Politische Aufsätze 1945–1981, Hanser, München 1981, adaugita si republicata in 1994, in care a scris urmatoarele:
  Von Weizsäcker sagte in seinem letzten großen Werk „Der bedrohte Frieden”  innerhalb weniger Jahre den Niedergang des Sowjet Kommunismus voraus (er wurde ausgelacht). (Anmerkung: Und dieses Buch ist offensichtlich auf Anweisung medial ignoriert worden)
  – Von Weizsäcker a afirmat in ultima s-a carte importanta, Pacea Amenintata, ca in citiva ani comunismul sovietic se va prabusi (lumea a ris de el!!!). Aceasta carte a fost ignorata de intreaga presa, in mod evident, in urma unor directive.
   Seine Prognose, auf welches Niveau der Lohn,- Gehaltsabhängige zurückfallen würde, wenn der Kommunismus nicht mehr existiert, war schockierend.
  – Prognoza lui, privind nivelul la care vor cadea salariile, cind comunismul nu va mai exista, a fost socanta.
  Weizsäcker beschreibt die Auswirkungen einer dann einsetzenden Globalisierung, (obwohl es damals dieses Wort noch nicht gab) so wie er sie erwartete.
  – Descrie efectele globalizarii, cuvint care inca nu exista, asa cum o asteapta el sa fie.
  1. Die Arbeitslosenzahlen werden weltweit ungeahnte Dimensionen erreichen.
  – Numerul somerilor va creste global la dimensiuni nebanuite
  2. die Löhne werden auf ein noch nie da gewesenes Minimum sinken.
  – Salariile vor scădea la un minim fără precedent
  3. Alle Sozialsysteme werden mit dem Bankrott des Staates zusammenbrechen. Rentenzahlungen zuerst. Auslöser ist eine globale Wirtschaftskrise ungeheurer Dimension, die von Spekulanten ausgelöst wird.
  – Toate sistemele sociale se vor prabusi odata cu falimentul statului. Plata pensiilor va fi prima afectata. Toate aceste evenimente vor fi declansate de-o mare criza mondiala care va izbucni datorita speculantilor.
  4. ca. 20 Jahre nach dem Untergang des Kommunismus, werden in Deutschland wieder Menschen verhungern.
  – Dupa 20 de ani de la caderea comunismului va reveni foametea in Germania (a revenit inca de la sfirsitul anilor 90, iar odata cu introducerea programului Hartz 4, in 2002, a fost practic stabilita prin lege, ceea ce inseamna mai putin de 20 cit a presupus el)
  5. Die Gefahr von Bürgerkriegen steigt weltweit dramatisch.
  – Riscul izbucnirii războaielor civile va cunoaste o creștere dramatica la nivel mondial.
  6. Die herrschende Elite wird gezwungen, zu ihrem eigenen Schutz Privatarmeen zu unterhalten.
  – Elita conducatoare va fi obligata sa intretina armate private pt propia protectie.
  7. Um ihre Herrschaft zu sichern, werden diese Eliten frühzeitig den totalen Überwachungsstaat schaffen, eine weltweite Diktatur einführen.
  – Pentru a asigura dominatia, aceste elite vor introduce inca dintr-un stadiu timpuriu supravegherea statala totala, introducind o dictatura la nivel mondial.
  8. Die ergebenen Handlanger dieses Geldadels sind korrupte Politiker.
  – Slugile devotate ale acestei aristocrații a banilor sint politicienii corupți.
  9. Die Kapitalwelt fördert wie eh und je, einen noch nie dagewesen Nationalismus (Faschismus), als Garant gegen einen eventuell wieder erstarkenden Kommunismus.
  – Capitalismul promoveaza asa ca intotdeauna un nationalism exacerbat (fascism) ca protectie in fata pericolului unei eventuale renesterii a comunismului
  10. Zum Zweck der Machterhaltung wird man die Weltbevölkerung auf ein Minimum reduzieren. Dies geschieht mittels künstlich erzeugter Krankheiten. Hierbei werden Bio-Waffen als Seuchen deklariert, aber auch mittels gezielten Hungersnöten und Kriegen. Als Grund dient die Erkenntnis, dass die meisten Menschen ihre eigene Ernährung nicht mehr finanzieren können, jetzt wären die Reichen zu Hilfsmaßnahmen gezwungen, andernfalls entsteht für sie ein riesiges, gefährliches Konfliktpotential.
  – În scopul menținerii puterii se va reduce populația lumii la un nivel minim. Acest lucru este realizat prin intermediul unor boli produse artificial. Astfel, arme biologice vor fi declarate ca fiind epidemii, dar și prin foamete și războaie produse intentionat.
  Ca motiv serveste intelegerea faptului ca, daca marea majoritate a oamenilor nu-si mai poate plati hrana, bogatii ar ajunge in situatia de-a fi siliti la masuri de ajutor, iar lipsa acestora ar insemna pentru ei un foarte mare si periculos potential in izbucnirea unor conflicte.
  11. Um Rohstoffbesitz und dem eigenen Machterhalt dienend, werden Großmächte Kriege mit Atomwaffen und anderen Massenvernichtungswaffen führen.
  – Pt a-si pastra stapinirea peste sursele de materii prime, care le asigura mentinerea puterii, marile puteri vor purta razboaie cu arme atomice si alte arme de distrugere in masa.
  12. Die Menschheit wird nach dem Niedergang des Kommunismus, das skrupelloseste und menschenverachtendste System erleben, wie es die Menschheit noch niemals zuvor erlebt hat, ihr Armageddon („Endkampf“). Das System, welches für diese Verbrechen verantwortliche ist, heißt „unkontrollierter Kapitalismus”.
  – Omenirea, dupa caderea comunismului, se va confrunta cu cel mai lipsit de scrupule si inuman sistem pe care nu l-a mai cunoscut vreodata in istorie, Armagedonul, batalia finala. Sistemul, care este responsabil pentru aceaste crime, se numeste „capitalism necontrolat”
  C. F. von Weizsäcker sagte (vor 25 Jahren), dass sein Buch, welches er als sein letztes großes Werk bezeichnete, mit Sicherheit von der Bevölkerung nicht verstanden würde und die Dinge somit ihren Lauf nehmen!
  C. F. von Weizsäcker a spus acum 25 de ani despre cartea sa, pe care a descris-o ca fiind ultima sa mare lucrare, ca aceasta nu va fi cu siguranta inteleasa de catre popor, asa ca lucrurile isi vor urma calea lor.
  Das deutsche Volk bewertete er wenig schmeichelhaft wie folgt: poporul german a fost evaluat de el intr-o maniera nu prea magulitoare dupa cum urmeaza:
  Absolut Obrigkeitshörig,- slugarnic in fata puterii
  des Denkens entwöhnt, – dezobisnuit sa gindeasca
  typischer Befehlsempfänger, – primitorul tipic de ordine
  ein Held vor dem Feind, aber ein totaler Mangel an Zivilcourage! – erou in fata dusmanului insa cu o lipsa totala a curajului civil
  Der typische Deutsche verteidigt sich erst dann, wenn er nichts mehr hat, was sich zu verteidigen lohnt. Wenn er aber aus seinem Schlaf erwacht ist, dann schlägt er in blindem Zorn alles kurz und klein, auch das was ihm noch helfen könnte.
  – Germanul tipic se apara doar atunci cind a pierdut tot ceea ce merita sa apere. Dar cind s-a trezit din somn, in furia lui oarba, distruge totul, inclusiv ceea ce-ar putea sa-i fie inca de folos.
  Die einzige Lösung die Weizsäcker bietet, ist die Hoffnung, dass nach diesen unvermeidlichen Turbulenzen dieser Planet noch bewohnbar bleibt.
  Singura soluție oferita de Weizsäcker, este speranța că după toate aceste turbulențe inevitabile, planeta va ramine locuibila.
  Denn Fakt ist, die kleine Clique denen diese Welt schon jetzt gehört, herrscht nach dem einfachen aber klaren Motto:
  “Eine Welt, in der wir nicht das alleinige Sagen haben, die braucht es auch in Zukunft, nicht mehr zu geben”. Wie bereits oben erwähnt, Weizsäcker rechnete nicht damit verstanden zu werden.
  Cert este, ca aceasta clica mica, careia ii apartine deja această lume, o stapineste după motto-ul simplu, dar clar: “o lume, in care nu sintem noi singurii care au cuvintul, nu este necesar sa mai existe in viitor.” Weizsäcker nu a luat in calcu posibilitatea de-a fi inteles.
  Auf die Frage eines Journalisten, was ihn denn am meisten stören würde, antwortete er:
  “…mich mit einem dummen Menschen unterhalten zu müssen”
  La intrebarea jurnalistilor ce l-ar deranja cel mai rau a raspuns:
  sa fiu silit sa discut cu oameni prosti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑