Cifre oficiale: 75% dintre imigranți sunt bărbați

ONU a publicat ceva statistici despre valul de imigranți din acest an: după cum bine au observat foarte mulți majoritatea sunt bărbați. În proporție de 75% ca să fiu precis. Doar un sfert dintre imigranți sunt femei și copii.

Pe de o parte este de înțeles că într-o aventură ca asta să plece mai mulți bărbați. Însă o altă remarcă absolut corectă este că au un bagaj minim cu ei. Nu par refugiați care încearcă să salveze ceva din gospodăriile distruse de război, au un bagaj minim (corect, au traversat marea, nu aveau unde să-și pună bunuri inutile). Dar și la traversare, în ciuda articolelor pline de compasiune, aceasta pare destul de bine organizată din moment ce au trecut în Europa aproape jumătate de milion de oameni în trei luni de zile. Nu știu câte instituții din România ar fi capabile să organizeze un astfel de exod. Numărul lor este dublu față de anul trecut. Ruta principală este Grecia care și-a deschis granițele în ultimele 3 luni, momentul în care a izbucnit valul de imigrație.

Rămân la părerea mea: nu este vorba de refugiați, avem de-a face cu un val de coloniști. Toate cifrele le găsiți aici. Click pe imaginea de mai jos pentru o copie a graficului dacă nu funcționează linkul de mai sus.

screencapture-data-unhcr-org-mediterranean-regional-html-1441691355256

Îți place ce scriu? Introduci adresa de email și primești fiecare articol imediat după publicare:

Motorizat de FeedBurner

3 gânduri despre „Cifre oficiale: 75% dintre imigranți sunt bărbați

  1. Nu numai ca sunt 75% barbati, dar poate ca n-ar strica sa se observe ca 80-90% dintre acestia sunt tineri (care la o adica ar putea tine o arma în mâna – iar dupa organizare si atitudine se pare ca au si tinut-o si, mai rau, o vor mai tine-o si cu o alta ocazie).
    Apoi, dotarea peste media europeana a acestora în materie de celulare (inclusiv celulare prin satelit – n-ar strica sa va interesati cât costa unul si ce abonamente sunt), corturi si altele.
    Batrânii care au prins refugiatii din timpul WW2 si banatanii care au prins refugiatii sârbi au cu totul alta imagine a cum trebuie sa arate un refugiat.

    PS: oare de ce acuma vine valul de „refugiati”, când din toata decada în 2015 a fost cel mai „pasnic”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *