Kishiniov

Csaba Asztalos este un slugoi

Csaba Asztalos este un slugoi. Unii ar putea spune că este curva tuturor guvernelor de la Adrian Năstase încoace, dar eu nu spun asta, eu spun că este un slugoi. Dacă are față de slugoi, vorbește ca un slugoi și se poartă ca un slugoi cel mai probabil este un slugoi.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a amendat Times New Roman cu 16.000 de lei pentru articolul ”Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști”. Cică titlul ăsta a jignit femeile din PSD.

OK. Nu voi intra într-o discuție despre justificarea deciziei CNCD, despre mărimea amenzii raportată la alte cazuri sau despre faptul că nu Csaba Asztalos a luat singur decizia. Nu voi face asta.

Vă voi spune o poveste: la un moment dat a adiat o bârfă prin oraș că Csaba Asztalos și-ar putea pierde postul. Și vorba aceea, Csaba Asztalos stă la post de prin 2002, l-a uitat Dumnezeu acolo. Cred că deține recordul de cel mai longeviv șef de instituție publică din România. Doar Isărescu de la BNR stă de mai multă vreme în funcție. Buuun! Deci cineva vrea să-l dea afară pe Csaba Asztalos – ce face Csaba Asztalos? Îl servește pe șăful ăl mare, frumos, elegant, cu o amendă record, să-l mângâie la onoarea nereperată. Și Csaba Asztalos rămâne și el un șef mai mic, dar șef.

În mod normal l-aș fi calificat pe Csaba Asztalos de slugă publică, că doar asta este. Dar fiindcă e scrofulos la datorie este un grad peste: un slugoi.

P.S. Sunt sigur că TNR anulează amenda în instanță.

Categories: Diverse

Cuvinte de ocară la Chișinău » « Palmierii de pe Armenească

1 Comment

  1. Răspunde așa: autorul, proprietarul și redactorul șef.

    Chief Executive JDN !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2021 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑