Kishiniov

Europa este în război, doar că-și ține palmele peste ochi

Știu, islamul este religia păcii, iar valul de imigranți nu are nici o legătură cu atentatele teroriste din Europa. Dar hai să ne uităm la niște chestii clare, verificate și răsverificate.

13 noiembrie 2015: 7 băieți comit 6 atacuri teroriste în locuri diferite în Paris. Rezultat: 130 de morți, 368 răniți. Cine erau băieții? Majoritatea născuți și crescuți în UE, dar au plecat să se specializeze în activități d-astea teroriste prin țări cu tradiție, mai ales Siria. Și, fiți atenți aici: erau căutați de serviciile secrete europene, dar au intrat în UE prin Grecia cu valul de ”refugiați sirieni”. Alți doi băieți din cei 7 au fost înregistrați în Grecia ca ”refugiați sirieni”, deși nu e clar cine sunt, probabil au umblat cu acte false. (detalii aici) Deci încă o dată: ”refugiații sirieni” nu au legătură cu atacurile teroriste. (Povestea despre cum i-au căutat francezii și belgienii pe teroriști din noiembrie 2015 până în martie 2016 va deveni cu siguranță baza unui scenariu de comedie cu proști).

1 martie 2016: comandantul forțelor NATO, generalul Breedlove (un băiat pe care eu îl bănuiesc al dracului de bine informat despre extrem de multe chestii) zice cam așa: teroriștii se ascund printre ”refugiații sirieni” și toată lumea știe că se poate produce în orice moment un atac terorist în Europa. (detalii aici) A, Breedlove mai zice că rușii nu doar se bucură de chestiile astea, dar le și încurajează.

11 martie 2016: Barack Obama îl numește comandant suprem NATO pe generalul Curtis Scaparroti, un băiat venit de prin Vietnam. Generalul Breedlove, băiatul sincer de la paragraful anterior, rămâne puțin șomer. (de aici)

18 martie 2016: este arestat Salah Abdelsalam, un băiat căutat de la atentatul din Paris din noiembrie 2015.

22 martie 2016: două explozii la aeroportul din Bruxelles și o a treia în metrou ucid 34 de oameni și rănesc 106. Parcă știa ceva-ceva băiatul ăla, Breedlove, nu?

Valul de ”refugiați sirieni” cărora le plâng de milă toți cei cu logica oloagă de prin UE a deschis porțile pentru băieții veseli care aruncă chestii în aer și împușcă civili pe stradă. Logica ne spune să închidem poarta. Asta ar fi una. A doua: mie îmi pare că băieții ăștia au declarat război UE. Generalul ăla american nu deschidea gura să spună chestiile alea doar ca să-și audă vocea. Poate ar fi cazul ca francezii și belgienii să facă ceva, nu să iasă de prin instituții cu mâinile la ceafă pentru a se preda imamilor din cartierele musulmane, ca mai apoi să-i aștepte pe americani și englezi să vină să-i elibereze.

Eu fac pariu de pe acum că băieții cu atentatele din Bruxelles s-au folosit de criza refugiaților.

Categories: Diverse

Meditațiune despre terorism și fumatul în locurile publice sau mai pe scurt despre libertate și focile aplaudace » « Europa trebuie să-și închidă granițele

10 Comments

 1. Cind ai invatat sa stai in genunchi cu fata spre Berlin si sa visezi la „bani europeni” este foarte greu sa judeci normal. Primul semn de revenire la normal va veni atunci cind nu vom mai auzi intrebarea naroada „asta cit ie in ieuro?”.

 2. Ok, teroristii au venit cu refugiatii. Si daca nu vor fi mai primiti refugiati/emigranti, oare nu vor putea unii intra in UE drept turisti ? Doar nu sunt acestea primele atentate din istorie.

  • orice ins cu moaca de arab trebuie verificat la sange

  • diferenta intre turisti si valul de imigranti e ca turistii nu trec granitile prin porumb si sarind garduri fara sa arate macar un pasaport/buletin cand trec dintr-o tara in alta.

   pe mine aproape ca m-au cautat si-n cur cand am intrat in spatiul schengen(ungaria) acu 2 ani. asta vara, din ce am vazut la tv, puteai intra in ungaria riscand cel mult o piedica, si aia pusa de ziaristi mai zelosi nu de autoritati.

 3. Europa și-a făcut-o cu mâna ei. Asta este clar, iar românii s-au băgat și ei în rahat.
  Istoria noastră spunea că noi am fost prădați /călcați de diverse hoarde barbare. Dar am uitat. Au supt Turcii bogății cu duiumul. Ne-au călărit ruși două decenii și ceva, până ne-au adus la sapă de lemn. Și-au bătut joc de poporul român și de valorile noastre, și-au însușit cu ajutorul slugoilor români, de drag că suntem republică, și avem tovarăși și nu REGE, tot ce au vrut(vezi nouazeci și ceva de tone de aur plus, plus, plus). Putin acum, ca să stăm cuminți șă nu mai zicem nimic, ne amenință cu tancurile rusești iar ”noii prieteni” își fac coada colac și tac. Și parcă nu era destul, fără un referendum bine documentat să înțeleagă tot poporul ce și de ce votează, iubiți noștri conducători ne-au făcut SLUGILE EUROPEI.
  – Fără cine știe ce drepturi slugărnicim pentru câțiva bănuți pe la porțile apusului.
  Preș am fost, și tragem cu dinții să le fim preș . Ne este-n fală că ne râde merkel, din când în când, când are nevoie de noi, ne bucurăm de rânjetul lui olan, spaniolii mai cuminți ne fură munca râzând, și alți, și alți. Englezii și greci care au coloană vertebrală sunt răi, noi preșul europei suntem la colț pe coji de nucă. Școlim cu mare trudă crema inteligenței neamului, și la final le dăm cu piciorul să plece în lume.

  Știu, știu, patrihoți republicani sigur vor scoate săbiile să-mi ia gâtul. Adevărul doare.

  Mămăliga doarme.

  • Regele a trimis tezaurul în Rusia la „verii sai”, caci ceilalti „veri”, din Anglia, erau separati de România de niste submarine ale altor „verisori” de-ai sai.

   Cum a oprit regele Carol I, valul de imigratie evreieasca, de am ajuns sa avem în timpul domniei sale de la 86000 la ~800 000 de bucati, majoritatea „neînregistrata”? Poate ar ajuta acest lucru pe cei dein EU sa aplice corect regulile de imigrare, integrare si alte celea 🙂

 4. Referendum-ul pentru UE a fost intins pe doua zile ca sa fie siguri ca se aduna numarul de voturi. Apoi au numarat voturile dupa principiul Stalin.

  Cea mai dulce a fost profesoara din Timisoara care urla ca isterica in strada ca vrea in UE ca sa aiba leafa de 1500 de euro. Cred ca acum o are.

 5. La Charlie Hebdo, la Bataclan si acum la Bruxelles, teroristii au fost cetateni francezi si belgieni, multi sau aproape toti nascuti intr-una din cele doua tari. Pana la proba contrarie, nu vad ce vina ar avea refugiatii sirieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑