Kishiniov

La Chișinău oamenii se rușinează să scrie e-mailuri

Mi s-a întâmplat de mai multe ori, așa că vorbesc în cunoștință de cauză: oameni care nu răspund la mesajele de pe poșta electronică. Pur și simplu nu răspund.

Primele dăți am crezut că au o problemă cu mine sau că, în buna tradiție a Chișinăului, li se rupe de treaba pe care o discutasem anterior prin viu grai. Adică m-am văzut cu omul, am stabilit că facem o chestie împreună, îi dau pe e-mail detalii cum facem – și răspuns din părți. Trec câteva zile, văd că omul nu dă nici un semn, în funcție de importanța chestiunii pun mâna pe telefon și-l sun. Iar la telefon omul ciripește voios, vrea să facem treaba aia, nu, nu e nici o problemă. Păi și de ce nu răspunzi la e-mail? Liniște.

După câteva zeci de astfel de experiențe am ajuns la concluzia că oamenii se rușinează să scrie pe e-mail. Nu stăpânesc limba română scrisă și preferă să nu scrie nimic. E-mailul îi blochează, nu se pot exprima în scris, corect și coerent. Așa că preferă să nu reacționeze.

V-am zis să știți că există și astfel de cazuri, nu doar nesimțiți cărora li se rupe.

oameni-chisinau-2

Categories: Chișinău pentru toți

Viclenii și trădări la cozile din Chișinău » « Cum ar trebui pedepsiți lăudătorii ingineriilor sociale

2 Comments

  1. Eu nu raspund pentru ca o citesc o data pe luna…

    Ce-ati vrea fratilor sa citesc? Reclamele trimise de catre terti, pentru ca blogurile trimit sarsanale de adrese valide de email acestor firme?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑