Listă cu 7 chestii habotnic-fundamentaliste, dacopate și retrograde

Ar trebui să încep cu un citat din Arsenie Boca sau ceva ca să-mi dovedesc habotnicia extremistă. Dar mai bine să intrăm direct în lista chestiunilor habotnice.

 1. Anusul este un organ făcut pentru excreție, adică să scoată afară. Băieții care se chinuie să-și vâre chestii în anus sunt considerați inteligenți și promovați intens.
 2. Bezbojnicii behăie că susțin libertatea de gândire și exprimare. Li se bulbucă ochii în cap când nu ești de acord cu ei. Trebuie să fii de acord cu ei, trebuie să gândești ca ei, să vorbești ca ei – dacă ai alte păreri se cheamă că ești împotriva libertății de exprimare.
 3. Nu știu care sunt statisticile cu șomajul și sărăcia în România, însă cel mai inteligent bezbojnic din România ajuns în Parlament pe nume Remus Cernea vrea să acorde delfinilor statut de persoane ”non-umane”.
 4. Seculariștii bezbojnico-ateiști din România bănănăie cu ochii dați peste cap împotriva construcției de biserici ortodoxe. Se construiește o moschee, vitejii își țin limba în spatele dinților.
 5. Neo-kominterniștii fleoșcăie din buze: nu contează etnia, să nu mai vorbim de etnii, nu e frumos să facem statistici cu câți țigani sunt în pușcării sau câți țigani comit infracțiuni, etnia nu există, este un concept inventat în secolul XIX. Și apoi neo-kominterniștii încep să scrâșnească: românii sunt hoți, românii sunt leneși, românii sunt buboși și au pene-n pe spate.
 6. Niște oameni cu smart-phone în mână zbiară că sunt aruncați în stradă. Stau ilegal în spații ocupate aiurea, nu au plătit chirie niciodată, au fost avertizați de 100 de ori în ultimii 10 ani că vor fi evacuați. În ziua evacuării se bat cu jandarmii și se tăvălesc în stradă.
 7. O fată a fost violată de șapte idioți în câmp. Idioții ajung la pușcărie, unde le este locul. La un an de la viol, violata trimite pe Facebook unui necunoscut poze cu ea dezbrăcată și acceptă să se întâlnească cu necunoscutul la un hotel. Probabil să o mediteze pentru bacalaureatul pe care tocmai l-a picat.

Țineți minte: românii sunt forme de viață inferioară, amibe și parameci.

cruce

6 raspunsuri
 1. alex
  alex says:

  De accord cu toate punctele mai putin 4 si 7. Moscheea se face cu bani de la statul turc, din cate am citit. „Bezbojnicii-ateisti” sunt contra construirii de biserici din banii contribuabilului roman. In plus, reprosul e ca sunt prea multe biserici fata de numarul de credinciosi practicanti (in oraselul meu natal sunt peste 10 la 15.000 de locuitori, o moschee la 10.000 de musulmani in Bucuresti nu e tragedie).

  Referitor la tanara violata nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu par jignitor, dar o sa incerc. Ti s-ar parea normal ca o femeie apropiata tie sa fie obligata de opinia publica sa intretina relatii intime cu absolut orice barbat doreste acest lucru, doar pentru ca ea are deja un partener? Daca fata i-a trimis poze unui barbat inseamna ca vrea (probabil) sa se combine cu respectivul si nu cu altcineva. E strict problema ei si nu diminueaza vina celor 7 pitici in calduri si nici nu o invinovateste pe ea in vreun fel.

  Răspunde
 2. Jan de la scularie
  Jan de la scularie says:

  Nu reusesc sa gasesc legatura intre problemele tale cu cosmopolitii si o fata vai-de-capul-ei din Vaslui.
  Eu am citit in Cancan, cu o zi inaintea sentintei, ca violatorii vor fi iertati, pentru ca, in ultima clipa, victima a acceptat sa se casatoreasca cu unul din ei. Nu as crede mai nimic despre ce se scrie despre violata.
  Iar daca chiar a trimis poze, ar trebui sa ai in vedere ca, foarte probabil, nu mai e sanatoasa la cap, si nici nu a fost reparata de marii „psihologi” romani. Ceashca a inchis scolile de psihologie, deci psihoterapia romana este acum la nivelul la care era medicina romana la cativa ani dupa sosirea lui Carol Davila.
  Orice om serios, citind ce ai scris, va simti ca are de-a face cu un mic vadim. Includerea punctului 7 e ca peremismul, o actiune menita a compromite nationalismul. Succesuri.

  Răspunde
 3. Alin
  Alin says:

  Pupătorii de moaşte se laudă că sunt 85% din populaţia României. Dar contribuie la Buget cu 85% din cuantumul acestuia ? Mă îndoiesc, atât timp cât sunt doar nişte bieţi troglodiţi ce votează pe câte două caramele pentru ca apoi să bâzâie că n-au cu ce-şi creşte plozii.

  Răspunde
  • Altul
   Altul says:

   Auzi? Nu mai bine te abtii tu sa ii bagi pe toti in aceeasi oala? Trogloditi sunt mai degraba aia de vor spitale, nu catedrale fara sa stie niste cifre elementare. Pentru aia de voteaza pe doua caramele, cele doua caramele reprezinta o avere, pe cand idiotii care ii fac pe altii „pupatori de moaste” se comporta asa doar pentru ca sunt niste idioti al caror erou e un idiot si mai mare (Remus Cernea) care a papat banii statului pana acum doar ca sa scoata religia din scoli, sa legalize casatoriile curiste si sa declare delfinii persoane non-umane. Mai bine pupator de moaste, decat pupatorul pu**lor lui Patrascu si Cernea.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *