Kishiniov

Multiculturaliștii: ciocul mic! Un terorist de la Paris era ”refugiat sirian”

Aș vrea să nu mai aud multiculturaliști hămăind tâmpenii. Știrea este asta: unul din teroriștii de la Paris avea un pașaport sirian înregistrat ca refugiat în Grecia – aici.

Toată vara s-au spus o mulțime de cretinisme. Că de ce comentează românii despre refugiați, că refugiații nu vin în România? Hai să vă spun de ce: în atacurile de la Paris la care a participat un refugiat dintr-ăsta au fost uciși doi români. Parcă ne interesează, la câți români sunt prin țările europene.

Aceiași decerebrați ne explicau doct: sunt refugiați, sunt niște oameni amărâți, doar extremiștii naziști pot spune că printre refugiați se ascund teroriști. Sigur că da, uite, avem cel puțin un terorist printre așa zișii refugiați.

Da, sigur, se construiește o comunitate multiculturală în Europa occidentală. Maimuțele vopsite în galben din estul Europei trebuie să învețe să se crăcăneze larg în fața altor culturi. Așa de bine s-a construit societatea asta multiculturală că musulmani de a treia generație căsăpesc tot ce le iese în cale. Succesuri!

Să lași un milion de musulmani veniți din zone radicalizate să intre în Uniunea Europeană fără nici un fel de control și să zbieri că nu e nici o problemă – asta da dovadă de prostie.

Ce mă amuză amar este că aceiași promotori de multiculturalism stupid sunt primii care bâzâie pe Facebook și deplâng victimele de la Paris. Și continuă să ne explice aceleași tâmpenii. Nu sunt lămurit dacă sunt proști sau ticăloși – ori ambele deodată.

rsz_pb111248

 

Categories: Diverse

Ce faci când vine unul și te omoară? » « Serviciile secrete franceze sunt vraiște

3 Comments

 1. Eu zic ca e o deplasare a accentelor. Multiculturalismul n-a facut decat sa slabeasca vigilenta europenilor, insa nu el e responsabil pentru atentatele teroriste.
  Iata, de ce Statul Islamic si-ar dori sa trezeasca uriasul adormit care poate sa-l striveasca – pe Statul Islamic – ca pe un gandac? Europa poate face acest lucru, Europa insa a cam uitat ce e razboiul si are nevoie de multa convingere pentru a se hotari sa mearga la razboi.

  Cel mai probabil aici nu e vorba de multiculturalism, ci de dorinta radicalilor islamisti de a coagula intreaga lume musulmana in jurul unui singur scop: lupta cu ghiaurii de la apus. Ghiauri, care in urmatoarele zile vor uri din ce in ce mai tare acesti musulmani intr-adevarar aducatori de probleme.

  Problema multiculturalimului e acolo unde ea se vede — eroziunea identitatii nationale creaza indivizi care uita trecutul. Fara trecut n-ai identitate clara, fara identitate nu stii ce-i cu tine.

 2. Problema era ca Europa tinea cu palestinienii (în contra Israelului).
  Acum, cineva, nu spui cine, a spart zagazele si o mare de „protejati” a invadat pe iubitori.
  Punem pariu ca Europa o sa-si schimbe parerea? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑