Kishiniov

Podcast pentru tot românul

Pe la alții podcastul a prins și există emisiuni cu foarte-foarte mulți ascultători (podcastul este viitorul talk-show-ului de radio pentru cine nu știe). La români podcastul este încă în stadiu de pionierat. M-am gândit la un moment dat să încep și eu un podcast.

Nu doar m-am gândit, am și făcut un episod. Dar nu mi-a plăcut ce a ieșit pe voce așa că m-am întors la ce cred că mă pricep, respectiv la scris. Ceea ce ar fi trebuit să fie primul episod de podcast a devenit articolul Homosexualitatea împăratului Traian și originea înjurăturilor românești.

Și nu mi s-a făcut poftă de podcast din senin, am avut plăcerea să fiu invitat de câteva ori la podcastul ICR, ținut săptămânal de Ovidiu și Dorin – podcast care a împlinit un an. De azi înainte acest podcast are și o pagină a lui – aici. Veți găsi săptămânal o emisiune plus diverse, indicații cum să ascultați podcastul din poziții cât mai comode, cum se consumă un podcast (alcool? cafea? brânză cu ceapă?) Dacă vreți ca peste câțiva ani – când podcastul ICR va fi preluat pe Radio România Cultural – să puteți spune cu un aer de superioritate: ”Dar eu ascult ICR de ani de zile…”, eu unul vă recomand să vă abonați acum.

Iar eu între timp mă voi gândi dacă să mă apuc sau nu de un podcast sub titulatura Kishiniov.eu.

Categories: Diverse

Ce e aia ”activist”? » « Cum se insinuează propaganda Moscovei în România, via Chișinău

5 Comments

  1. Apucă-te. Istoria trebuie şi vorbită nu doar scrisă.

  2. daca ai timp si energie, as zice ca da, ar merita din plin sa te apuci. nu trebuie sa fie saptamanal ca probabil ocupa prea mult timp, dar unul la 2-3 saptamani ar merge. inca sunt prea putine podcasturi de limba romana si piata e prea mica sa atraga sponsori, dar ar fi frumos sa creasca incet incet, mai ales ce ineptii sunt acum la radio.

  3. Sa înteleg ca podcastul este pentru cei care nu stiu sa citeasca? 🙂

  4. Am auzit la podcastul lui Eftimie ca generalul Petraeus e un erou decorat pentru prezenta lui pe ront. Cum in realitate ipochimenul este un mascarici, ginerele generalului shef, care nu a ajuns niciodata pe front, am scris un comentariu pe blogul lu Eftimie, cerand o erata. Eftimie a preferat sa stearga comentariul. Generatii de aici inainte pot asculta in continuare noile „povestiri istorice” ale „democratiei”. Eu unul nu am timp de minciuni amestecate cu ultimele noutati in materie de desene animate. Daca cu ei te aduni, stiu cine esti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑