ProSport mi-a decernat titlul de Ziarist Moldovean!

La timp aș zice, tocmai ce se împlinește un an de când am început să lucrez la Chișinău și am primit onorantul titlu de ”Ziarist Moldovean”, fără colan, diplomă și insignă. Titlul mi-a fost acordat de prestigioasa publicație Pro Sport din București prin colegul Cristian Scutariu.

Pe această cale țin să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături, în special familia, colegii și prietenii, fără voi nu aș fi putut ajunge până aici! Vă mulțumesc, sunteți cei mai buni! Trebuie să mărturisesc că nu mi-a fost ușor, nu oricine poate fi ”Ziarist Moldovean”, există o concurență dură în acest domeniu și mulți practică metode nesportive, dar victoria este cea care contează. După cum se spune: balonul este rotund și de data asta s-a învârtit în favoarea mea. Vă mulțumesc și promit să nu vă dezamăgesc!

Deși până la urmă este posibil să fi primit nemeritat titlul. Cristian Scutariu a citit o analiză de-a mea despre Republica Moldova scrisă pentru zoso.ro care avea un link către blogul Kishiniov. Colegul de la Pro Sport a citat corect blogul lui Zoso și blogul meu, dar a presupus că dacă scriu din Chișinău trebuie să fiu ”Ziarist Moldovean” și m-a desemnat ca atare. Tizul meu George Topârceanu, ajuns prin Iași și Chișinău în perioada interbelică a scris un articol celebru ”Cum am devenit moldovean”, eu mai am ceva pârjoale de mâncat până acolo.

P.S. Mulțumiri Un Cristian pntru semnalare. Până la urmă confuziile astea se rezolvă, voi pune o descriere mai clară a blogului, să nu mai primesc titluri nemeritate.

P.P.S. Pro Sport mi-a retras pe furiș titlul de ”Jurnalist Moldovean”, dar eu îl voi purta cu mândrie în continuare.

 

Îți place ce scriu? Introduci adresa de email și primești fiecare articol imediat după publicare:

Motorizat de FeedBurner

3 gânduri despre „ProSport mi-a decernat titlul de Ziarist Moldovean!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *