Kishiniov

Puțin rasism d-ăla bun, de la Vice – via Dan Alexe, din Europa Occidentală

Când mă mai discut cu Dan Alexe pe Facebook îmi place să-i reamintesc că este un rasist rezidual. De fiecare dată ocolește subiectul, mă face mincinos, popă moldovean sau se ascunde-n păpușoi. Așa că am zis să pun istorioara aici și când mai vreau să-i reamintesc îi dau linkul de aici, cu explicația completă.

Deci istorioara: în vara lui 2017 Dan Alexe a publicat chestia asta în Vice, unde se lăfăie următoarea frază:

Violența sexuală a est-europenilor supra-hormonali e bine-cunoscută serviciilor de poliție din țările occidentale ale Uniunii Europene.

Un rasism de toată frumusețea: est-europenii suferă de un exces de hormoni care îi face să violeze incontinent. Implicit vest-europenii au un nivel hormonal ”normal”, care îi scoate din categoria inferioară a est-europenilor. Infracționalitate motivată biologic, nici Hitler nu putea s-o formuleze mai rotund. A zis să pun la colecție și o captură de ecran, că nu se știe.

I-am zis lui Dan Alexe că s-a plasat la nivelul unui căprar SS și că ar fi frumos să adopte una din următoarele 2 soluții: fie își cere scuze, fie îi roagă pe minionii de la Vice să șteargă fraza aia păcătoasă.

Mă gândesc să adun aici o colecție cu tâmpenii de-astea de-ale lui Dan Alexe, că sunt vesele.

Categories: Diverse

De ce a născut Alexandra la 14 ani? » « Tot adevărul despre guvernarea electronică din Republica Moldova

3 Comments

 1. Nu face nimica…Am vazut si la case mai mari. Dl Florin Colceag, ” antrenorul de genii”, este membru in Clubul de la Roma. Daca ar fi sa ma iau dupa spusele domniei sale, eu traiesc in neolitic si sotul meu traieste in secolul oamenilor „normali”. Totusi…am o dilema. Sau o amnezie? Cum am facut copilul? La o distanta in timp atat de mare, ar fi imposibil. Copilul nu e supradotat. E doar un copil curios, simpatic, empatic si cu mult umor. Desigur, eu nu am niciun merit. Doar sotul meu…
  Dl Colceag a devenit obsedat de crearea unei rase ariene???
  Curentul Parenting in Romania se datoreaza dlui Colceag. Ieromonahul Savatie Bastovoi, nu prea pe placul domniilor voastre, daca nu ma insel, a creat curentul Antiparenting. Am oscilat un timp ca pisica pe o sfoara la circ intre cele doua curente. Care e mama? Care e tata? Eu dupa cine ma iau? Ambii sunt mustaciosi. Deci, am doi tati, nicio mama si m-am nascut intr-o eprubeta, in laboratoarele din Atlantida. Asa mi-a zis un tip pe fb. Din curentul new age. S-a enervat pe mine, mi-a zis ca ma lasa in noroi si ca el este creatorul meu din Atlantida. Deci, am doi tati si un stapan care ma lasa in noroi cand vrea el, pentru ca el m-a creat. Dar mie imi place si noroiul. E autentic. Nu pute a plastic occidental?

  http://loon.ro/florin-colceag-la-nastere-toti-copiii-sunt-supradotati-de-cei-care-palesc-mamele-sunt-responsabile-total/

 2. Cred ca mai degraba e „culturalism” decât „rasism”.
  Din Austria trei tari daca numaram spre est, avem 3 rase/natii/popoare diferite: ungurii, românii, slavii; fiecare cu ADN extrem de diferit. Fiecare neam e corcit destul pentru ca ungurii nu mai sunt mongoloizi, românii nu mai sunt indoeuropeni iar slavii ce-or mai fi si ei. Nu avem o „rasa” diferita de „rasa” vestica, care si ea e amestecata de sus pâna jos.

  Apoi, daca luam evenimentele din Franta si Köln, am putea spune ca ar trebui sa mergem mai degraba în celalalt sens, spre Magreb, pentru a cauta rasele violatoare. Macar ai nostri sunt crestini cu frica lui Dumnezeu, violeaza pe trepetele bisericilor…

 3. Adevarul este ca nu ai inteles faza cu Iranul si preluand franturi intelegi ce vrei. Iranul e cheia, am vazut ca Dan Alexe era dispus chiar sa-ti deseneze.Cat despre superioritatea noastra fata de bulgari mai incet cu afirmatia,bulgarii ne-au bagat pe gat ortodoxia, altfel taiau limba popii si ne-au predat niste lectii in Primul Razboi Mondial care i-a dezumflat pe militarii, politicienii vremii si ii fac sa se rusineze pe istoricii de azi, tu fiind cel mai mare istoric dintre gazetari, vorba lui Djuvara (stiu cati e de drag) intelegi expresia „Bulgarul de ieri seara nu a murit cumva?”Asta ca sa vezi ca ai ceva in comun cu Nea Trandafir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑