Kishiniov

Războiul nătângilor cu biologia

Am citit recent la Chișinău un ghid pentru jurnaliști, cum trebuie să scriem despre homosexuali. Este frumos din partea unor oameni că se gândesc să ne învețe cum să ne facem meseria, până la urmă intenția contează. De exemplu și eu aș vrea să am atâta tupeu în mine încât să scriu un ghid pentru cardiologi.

Ghidul de care vă zic este făcut cu dibăcie, adică recomandările sunt pozitive, nu există interdicții. Cu o excepție: li se recomandă jurnaliștilor direct să nu scrie despre pericolele reprezentate de operațiile de schimbare de sex, să nu prezinte cazuri de astfel de operații care au luat-o razna.

Iar pe mine mă cuprinde mâhnirea când în mileniul exprimării libere cineva îmi spune să nu scriu despre ceva și mi se face o poftă nebună să scriu exact despre chestia asta. Vreți să vedeți ce a ajuns primul român care și-a făcut operație de schimbare de sex? Îl găsiți aici.

Și toată povestea asta îmi pute a propagandă politică și cenzură. Ești OK dacă urmezi liniile unui ghid făcut de niște băieți (și fete). Doar că homosexualii nu pot sări peste propria umbră, oricât ar încerca. Biologia, codul genetic nu le dau voie. Un bărbat se naște bărbat și o femeie se naște o femeie pentru că așa spun legile biologiei, pentru că așa funcționează mamiferele. Și deocamdată oamenii sunt clasificați drept mamifere, iar procrearea la mamifere este un proces care se desfășoară între un mascul și o femelă. Orice altă discuție este despre poezii și fantasme, mituri vechi de mii de ani: ucenicul vrăjitor și copilul care vrea luna de pe cer în combinație cu blestemul ingineriei sociale.

Categories: Diverse

În Chișinău mai poți fuma doar acasă, dacă ești singur » « Războiul bătrânilor, un SF care își ratează ipoteza de lucru

9 Comments

 1. ”Ghidul” e confidențial? Nu-l puteți publica?

 2. Mamiferele sunt doar mamifere. Omul este OM, si nu doar pentru ca este rational, ci pentru ca este creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Ca unii s-au alaturat dobitoacelor si s-au asemanat lor..asta este alta mancare

 3. Faci confuzie intre transsexuali si homosexuali. Cei din urma nu vor sa fie de alt sex, ci doar obtin satisfacerea sexuala prin alte moduri decat cele conventionale, plus ca sunt atasati emotional de persoane de acelasi sex. Ce e gresit in asta?
  Din textul tau se intelege ca toti homesexualii ar vrea sa fie transsexuali, insa mai importante sunt ipocrizia si nazismul corectitudinii politice.

 4. Nătângi, nătărăi, neghiobi, naicaci, neica-nimeni, limba română e bogată. perkele, ce e gresit in faptul ca mama ta e, de fapt, tatal tau pe care nu l-ai cunoscut ca atare…iar ca satisfactia sa fie deplina ai iesit tu, aratare, in p*zda lui tac-tu! Te du!

  • Pai tu vorbesti de 0.01 % din cazuri. Nu numai ca nu cunosc gay dar ma intreb cati din aia care s-ar casatori ar adopta copii. Toata chestia asta ar trebui sa fie
   un non-subiect. Aia de la conducere chiar se bucura ca pulimea se concentreaza pe chestiile astea si nu ii intereseaza pe termen lung alte lucruri mai importante. Nu doar romanii sunt asa, in general tarile sarace si cu grad ridicat de coruptie, saracia te tampeste, nu mai stii ce vrei de la viata si chiar daca cineva ti-ar indeplini o dorinta nu ai stii ce sa alegi, sa si-o traga aia ca un om normal, ca de aia merg lucrurile prost in tara asta.

 5. „… Cu o excepție: li se recomandă jurnaliștilor direct să nu scrie despre pericolele reprezentate de operațiile de schimbare de sex, să nu prezinte cazuri de astfel de operații care au luat-o razna.”

  Studiul insusi face „confuzia”. In plus, exista comunitatea LGBT, care s-a numit asa ea insasi, deci s-au cam pus toti singuri in aceeasi oala.

 6. Ghidul, nu studiul, scuze.

 7. Am observat de vreo 2 ani si o invazie a filmelor care pe fundalul unei povesti dragute (ca sa se vânda filmul) prezinta si homosexualitatea ca o victima a prejudecatilor umane. Vezi de exemplu filmul despre Alan Turing.

  Hollywoodul este unul dintre formatorii de opinie foarte activi dar si periculosi în acelasi timp, pentru ca mesajul parvine subliminal.

  Pe când un Angry Birds cu homosexuali?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑