Și ce dacă au fost împușcați niște creștini!?! Dar dacă erau evrei?

Un băiat intră într-o școală cu un pistol încărcat. ”Care ești evreu pe aici?” – cei care răspund afirmativ câștigă un glonț în cap. Vă puteți imagina cum arăta presa internațională după un asemenea eveniment?

În masacrul din Oregon au fost împușcați cei care s-au recunoscut de creștini și asta nu pare să deranjeze pe cineva. Se merge pe varianta mucles. Ba chiar arbitrul eleganței pe Facebook Dan Alexe scrie niște tâmpenii impardonabile:

Aștia care preluați mesajul lui Ben Carson „I am Christian” dupã masacrul din Oregon dați dovadă de mare confuzie mintală…

Ben Carson este o persoană profund nocivă, un pocăit (adventist de ziua a șaptea), un inamic al științei (“Gravity, where did it come from?” a intrebat retoric tâmpitul) și un partizan al vânzării armelor la liber (“Taking guns away does not solve this problem”).

El si perturbatul din Oregon fac parte din aceeași categorie de nebuni în libertate. Genul: „Stuff happens”, cum a explicat Jeb Bush masacrul.

 

Să revedem argumentele lui Dan Alexe:

1. Ben Carson este rebutat pentru că este ”pocăit (adventist de ziua a șaptea)”. De la nivelul de babă cretină pare un argument, dar nu de mare bun simț. Și se dusă pe apa Sâmbetei ”nu discriminăm pe motive de …” Împușcatul de homosexuali pare să fie la liber.

2. Ben Carson este un inamic al științei pentru că a întrebat care este originea forței gravitaționale. Bezbojnicii morfotesc între dinți și limbă cuvântul ”știință”, însă bieții de ei văd știința a pe o magie. Gravitația este una din forțele fundamentale ale universului și nu poate fi explicată. Fizicienii din ziua de azi nu pot spune mai mult decât că gravitația există, să îi descrie și cuantifice formele de manifestare. Cam cum mi-ar povesti mie Dan Alexe un spectacol de magie de la Bruxelles.

3. Ben Carson este partizan al vânzării armelor pentru că ”Taking guns away does not solve this problem”. O echivalare tâmpită. În Canada armele se vând la liber ca în SUA și nu există masacre asemănătoare.

Concluzia: când sunt uciși creștini pentru că sunt creștini avem de-a face cu un caz de ”Stuff happens”. Rămân la întrebarea din titlu: și dacă băiatul ăla ar fi căutat evrei să-i căsăpească? Vă spun eu: se umplea Facebookul de ”Je suis juif”.

sunt-crestin

5 raspunsuri
  1. A.D.D.
    A.D.D. says:

    Eticheta de „inamic al stiintei” seamana al naibii de mult cu cea de „dusman de clasa” sau „inamic al proletariatului”.Scarboasta forma de viata mai e Dan Alexe asta…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *