Kishiniov

Tinerii furioși și frumoși sunt forță? Marș, mă, de-aici…

Băi, deci tinerii ăștia frumoși sunt mânie. Catastrofă, cataclism, uragan și sezon musonic deodată. Păi nu l-au vrut ei pe Cioloș premier? Păi l-au vrut! Și nu l-au pus ei premier pe Cioloș cum și când au vrut ei? L-au pus!

Păi nu l-au vrut ei demis pe Ponta? Păi l-au vrut! Și nu l-au demis ei pe Ponta când și cum au vrut ei? L-au demis!

Păi nu l-au vrut ei în pușcărie pe porcul ăla de Piedone? Păi l-au vrut! Și nu l-au băgat ei pe Piedone la beci când și cum au vrut ei? L-au băgat!

Deci este forță tinerii ăștia frumoși și furioși. Adică forță-forță: tinerii știe, tinerii face! Și nu oricând, ei face acum, nu așteaptă să le dea cineva mură-n gură. Noroc că s-au mulțumit doar cu atât, cu arestarea lui Piedone, doborârea lui Ponta și impunerea lui Cioloș. Păi dacă vroia ei să ia Parlamentul nu-l lua? Îl lua, cum să nu-l ia!

Păcat, mare păcat că s-au oprit tinerii ăștia frumoși și furioși. Am citit niște articole scrise de ei. Maaare noroc avură alde Iohannis, Blaga și cine mama naibii se mai ocupă de politică prin București. Ascultați la mine, mare noroc avură! Eu am citit așa un articol scris de un tânăr că eram convins că o să-l caute ăștia din Parlament pe autore și o să-l puie deputat fără alegeri. Adică era Vocea Patriotului Naționale, făceau ăștia o lege și-l băgau direct deputat, fără anticipate fără nimic. Bine că n-a scris al doilea articol, că ajungea ministru și cine știe ce se mai întâmpla.

Detalii suplimentare aici, la secțiunea comentarii. Forță, ascultați la mine.

20150214_130928

 

Categories: Diverse

Despre cât de primitor este Chișinăul cu străinii » « Sunt creștin ortodox și nu sunt cel mai ticălos om

2 Comments

  1. Iegzact ceva pe subiect scrisai si eu azi. Sa nu se creada ca prin schimbarea guvernului s-a rezolvat ceva. Coruptia poate ucide linistita si cu Ciolos premier 🙁

  2. Esti prea subtil. Cred ca insinuezi ca cei 20 de mii de prostalai care s-au dus la Maidan au legitimizat manevra de debarcare a PSD, inainte de termenul legal, si prin transferul lui Oprea la echipa „Fortele Binelui”.
    Imi cer scuze ca devin meta, dar cred ca problema e mult mai grava. In momentul de fata, dat fiind ca sunt debarcati, nu exista niciun motiv pentru care PSD sa evite anticipatele. Si totusi nu se vor opune Ciolosului, si vor face ce vrea PNL.
    Nu exista niciun motiv pentru ca Oprea sau Tariceanu sa fie luati in alianta cu PSD. Oprea e pentru a doua oara dovedit ca o curva care semneaza cu anti-PSD de fiecare data. Si totusi va fi luat.
    Se reface schema de blat prin care PDL s-a descotorosit de imaginea lui Basescu. A mutat doi-trei oi negre in PMP. S-a unit cu PNL, si si-a schimbat numele ca sa isi piarda urma. Daca ma intrebai acum 3 ani, as fi zis ca PDL va disparea mai ceva ca PNTCD. Si totusi azi avem din nou Blaga la butoane. Pentru salvarea si restaurarea shpagarilor retrocedatori pedelei, a fost nevoie de colaborarea lui Basescu, a Udrei, a lui Iohanis, si chiar a lui Dragnea. Nimeni din PSD nu a pedalat inaintea alegerilor din 2014 pe deosebirile intre socialismul PSD si privatizo-filia PDL, pe absenta diferentelor reale intre Iohanis si Basescu. In loc sa spuna ca Iohanis ar inchide spitalele ca Basescu, Ponta/Dragnea au preferat sa discute despre cei doi dreptaci in mod separat. Practic, le-au facut jocul.
    Nu uita ca alde Nastase si Tariceanu au avut nevoie de votul „opozitiei” pentru a ajunge premieri. De aceea cred ca inlocuirea PSD cu „PNL” se produce cu acordul tuturor shefilor de partid parlamentar. Piata a fost acum scoasa pentru a crea impresia ca acest blat este dorinta poporului. Impreuna cu arestul simbolic al unor capi scapati pe usa din dos cu toti banii, da drumul supapei de revolta in mod controlat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 Kishiniov

Theme by Anders NorenUp ↑